Kokemuksia

Menneet Pidän huolta -tilaisuudet:

Pidän huolta -päivä tammikuussa 2019

Paikassa Villa Wivi, Tampere
19.1.2019 Kohti levollisempaa arkea – itsemyötätuntoa stressin ja vaativuuden tilalle, asiantuntijapuhujana Ronnie Grandell

Päivästä saimme mm. seuraavanlaista palautetta:

”Kiitos Elli ja Noora ihanasta ja ajatuksia herättävästä päivästä! Päivän rakenne oli hyvä, kaikki kolme osiota toimivat hyvin, tehtäviä ja harjoituksia oli sopivasti ja luento-osuus meni hujauksessa. Mukavan rauhallinen päivä, tila oli pysähtymiseen ja läsnäoloon kannustava. Kokonaisvaltaisen hyvä kokemus!”

”Ihanan rauhallinen eteneminen, tilaa ajatuksille. Aikataulu sopiva. Hyvän kokoinen ryhmä. Teillä on selkeästi kyky luoda läsnäolevaa ilmapiiriä!”

”Antoisa aihe ja kurssi! Sopivasti tehtäviä, välissä ihanaa ruokaa ja ihmisiä! Vetäjät läsnäolevia ja helposti lähestyttäviä. Lämmin kiitos!”

”Kiitos ihanasta päivästä. Oli ihanaa tulla, kun kaikkeen oli selkeästi kiinnitetty huomiota yksityiskohtia myöten. Lisää tällaisia päivän mittaisia sessioita!”

”Olette mestareita luomaan rennon ilmapiirin! Hyvä paikka/tila, hyvän kokoinen ryhmä. Kiva, kun ei ole pakko sanoa. Sopivan väljä ja kiireetön päivä. Pitkästä aikaa työ- tai muut asiat eivät pyörineet mielessä. Harvoin pystyy näin hyvin keskittymään.”

Syksyn 2018 Pidän huolta -illat

Paikassa Cafe&Butik Lillan, Tampere
6.9.2018 Omannäköinen elämä, asiantuntijapuhujana Marjaana Herlevi
25.10.2018 Tunteiden viisaus, asiantuntijapuhujana Suvi Laukkanen
29.11.2018 Rajansa kaikella, asiantuntijapuhujana Päivi Niemi

Illoista saimme mm. seuraavanlaista palautetta:

”Ilta oli ihan mahtava; lämmin, lempeä ja rento tunnelma, innostava puhuja, ihana paikka ja suloiset ”emännät”! Itseni lisäksi myös pöytäseurueeni tuntui kovin tyytyväiseltä ja innostuneelta. Aihe puhutteli kovasti meistä jokaista ja herätti paljon muistutuksia ja ajatuksia. Kiitos!”

”Tuntuipa hyvältä pysähtyä oman elämän ja hyvinvoinnin äärelle ihan luvan kanssa.”

”Kiitos ihanasta illasta. Mahtava tunnelma, paljon ajateltavaa omaan elämään.”

”En olisi ikinä uskonut, että kaksi ja puoli tuntia riittää näin isojen asioiden pohtimiseen. Oli tosi kiva, että alkuun lähdettiin rauhallisesti ja tunnustellen. Ilman alkuharjoituksia tuskin olisin pystynyt olemaan näin läsnä pitkän työpäivän jälkeen. Kiitos positiivisuudesta, kannustavuudesta ja hyväksynnän ilmapiiristä.”

”Jäi luottavainen olo.”

”Ihanan voimaannuttava, inspiroiva ja lohduttava ilta!”

”Lämmin tunnelma kaikin puolin. Asiantunteva luennoitsija. Ajatuksia herättävä.”

”Ihana yhteishenki vieraiden ihmisten kesken.”

”Todella kiva ilta! Ilmapiiri paikka ja vetäjät tekivät illasta tosi mukavan ja rennon. Mieluusti osallistuisi vaikka useampaan peräkkäiseen iltaan samalla porukalla!”

”Tämä on riski ihmisenä kasvamiseen, kiitos!”