pidän huolta

Tiedote blogin lukijoille

30/09/2018

Tervehdys sinulle Pidän huolta -blogin lukija!

Olemme lähipäivinä viettäneet aikaa tarkentaen ydinajatustamme sekä hioen käytäntöjämme, jotta saisit paremman kuvan siitä, miksi Pidän huolta on olemassa, ja jotta sen toiminta olisi sinulle helpommin hyödynnettävää ja seurattavaa. Yhteinen huolemme siitä, kuinka pahoinvointi lisääntyy, uupuminen on normaalia ja yksinäisyys kasvava ilmiö ovat saanut meidät perustamaan yrityksen, jonka tavoitteena on vastata näihin aikamme haasteisiin. Haluamme herättää keskustelua ja rohkaista ihmisiä kohti elämäntapaa, jossa huolenpito on keskeistä. Huolenpidolla tarkoitamme itsestä ja toisista välittämistä sekä rakkautta arjen teoissa ja valinnoissa. Uskomme, että suuntaamalla huomiota tietoisesti sekä tekemällä pieniä arkisia valintoja voimme kukin vaikuttaa hyvinvoinnin ja yhteyden lisääntymiseen. Tämän ydinajatuksen tueksi olemme suunnitelleen seuraavaa:

Maanantaiaamuisin julkaisemme alkavalle viikolle sekä facebookissa että instagramissa “huolenpidon näkökulman” sekä siihen liittyvän kysymyksen. Ajatus on, että voit halutessasi kiinnittää viikon ajan huomiota tuohon tiettyyn teemaan arjessasi. Voit myös osallistua aiheesta heräävään keskusteluun antaen ja saaden vinkkejä myös muilta. Keskusteluja käydään facebookissa ja instagramissa, mutta myös nettisivuillamme näet viikon huolenpidon näkökulman ja siihen liittyvän kysymyksen sivun alareunasta, jossa näkyvät aina viimeisimmät instagramiin julkaistut kuvat.

Perjantai-iltapäivisin tulemme puolestaan julkaisemaan sekä blogissamme että sosiaalisen median kanavissa hieman syvemmälle etenevän pohdinnan, jossa käsittelemme oman elämämme ja oppimamme kautta erilaisia huolenpidon teemoja. Tekstiemme tavoitteena on tarjota ajatuksia ja ideoita, joiden äärellä on mahdollista pysähtyä säännöllisesti pohtimaan omaa elämää.

Lisäksi tiedotamme facebookissa ja instagramissa edelleen tulevista tilaisuuksistamme ja kirjoitamme niistä myös blogiin. Niihin liittyen tulemme lähiaikoina kyselemään facebookissa aiheista, joista juuri sinä olisit kiinnostunut ja mitä muita toiveita tilaisuuksiin liittyy. Olemme pohtineet esimerkiksi toivotaanko iltoja, päiviä vai jopa useamman päivän mittaisia tilaisuuksia. Näihin liittyen meille voi lähettää ajatuksia myös sähköpostitse.

Kuulisimme muutenkin mielellämme lisää siitä, kuinka Pidän huolta voisi tukea ja auttaa sinua kohti sellaista arkea, jossa huolenpito, hyvinvointi ja yhteys sekä itseesi että ihmisiin ympärilläsi saisi vahvistua. Ideoita voi koska tahansa lähettää meille viestitse tai kommentoida vaikka heti tähän alle.

 

Mukavaa syksyistä sunnuntai sinulle toivotellen,

Elli ja Noora

 

Kuva: Hanna Mikkola

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply